Nutriční hodnoty (Karamelizovaná dýně s Nivou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 803 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,53 g |
Tuky | 30,80 g |
– nasycené | 20,08 g |
– nenasycené | 10,39 g |
–– mononenasycené | 8,75 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 75,96 g |
– cukry | 57,90 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší dýně Hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1/2 1/2 lilku | Lilek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce medu nebo javorového sirupu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
2 hrsti 2 hrsti ořechů | Vlašské ořechy | |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |