Nutriční hodnoty (Jarní koláč s bylinkovým tofu krémem a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 603 kJ / 2 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 132,65 g |
Tuky | 127,46 g |
– nasycené | 20,78 g |
– nenasycené | 104,35 g |
–– mononenasycené | 48,98 g |
–– polynenasycené | 55,38 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 62,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 532 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 123,16 g |
– cukry | 37,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 tortill | Tortilla pšeničná | |
600 g 600 g tofu natural (Alfabio) | Tofu natural | 600 g |
100 g 100 g mandlí (kešu oříšků) | Mandle neloupané | 100 g |
3-4 3-4 citrony | Citrón čerstvý | 315 g |
2 lžíce 2 lžíce tahini | Tahini | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce sojanézy (Kalma) | Sojanéza | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce světlé pasty miso (není nutné) | Miso shiro | 15 g |
2-3 2-3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 svazek 1 svazek čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 svazek 1 svazek čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
300 g 300 g hrášku | Hrášek zelený | 300 g |