Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní koláč s bylinkovým tofu krémem a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 603 kJ /
2 295 kcal
Bílkoviny132,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny132,65 g
Tuky127,46 g
– nasycené20,78 g
– nenasycené104,35 g
–– mononenasycené48,98 g
–– polynenasycené55,38 g
––– omega 30,94 g
Vláknina62,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 532 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy123,16 g
– cukry37,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 tortill Tortilla pšeničná
600 g 600 g tofu natural (Alfabio) Tofu natural 600 g
100 g 100 g mandlí (kešu oříšků) Mandle neloupané 100 g
3-4 3-4 citrony Citrón čerstvý 315 g
2 lžíce 2 lžíce tahini Tahini 30 g
2 lžíce 2 lžíce sojanézy (Kalma) Sojanéza 30 g
1 lžíce 1 lžíce světlé pasty miso (není nutné) Miso shiro 15 g
2-3 2-3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 svazek 1 svazek čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
1 svazek 1 svazek čerstvé máty Máta peprná list čerstvá
300 g 300 g hrášku Hrášek zelený 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.