Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbový tataráček na dýňové kaši se sýrovým nočkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 316 kJ /
553 kcal
Bílkoviny16,03 g
– z toho živočišné bílkoviny10,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,51 g
Tuky40,01 g
– nasycené20,71 g
– nenasycené18,44 g
–– mononenasycené16,34 g
–– polynenasycené2,11 g
––– omega 30,28 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 103 mg
Sodík 562 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy18,71 g
– cukry9,64 g
––– laktóza3,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g lesních hub Hřib čerstvý 120 g
150 g 150 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 150 g
15 g 15 g másla Máslo kravské 15 g
50 ml 50 ml polosuchého bílého vína Víno bílé suché 50 ml
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1-2 lžičky 1-2 lžičky celozrnné hladké mouky Mouka pšeničná celozrnná hladká
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
25 g 25 g nivy Niva 50% t. v s. 25 g
40 g 40 g ricotty Ricotta 40 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky nasekaného rozmarýnu Rozmarýn sušený 2.5 g
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
mletý muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.