Nutriční hodnoty (Ravioli z červené řepy s ricottou, limetou a růžovým pepřem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 655 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,44 g |
Tuky | 13,58 g |
– nasycené | 3,42 g |
– nenasycené | 9,96 g |
–– mononenasycené | 8,57 g |
–– polynenasycené | 1,39 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 4,34 g |
– cukry | 3,67 g |
––– laktóza | 1,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 středně velké červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
35 g 35 g ricotty | Ricotta | 35 g |
Nastrouhaná kůra z necelé 1/2 Nastrouhaná kůra z necelé 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
1 lžička 1 lžička nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | 5 g |
pár kapek kapek limetkové šťávy | Šťáva z limetky | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 5 ml |
12 kuliček 12 kuliček růžového pepře | Pepř růžový | |
sůl | Sůl mořská |