Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ravioli z červené řepy s ricottou, limetou a růžovým pepřem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie655 kJ /
157 kcal
Bílkoviny3,59 g
– z toho živočišné bílkoviny3,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,44 g
Tuky13,58 g
– nasycené3,42 g
– nenasycené9,96 g
–– mononenasycené8,57 g
–– polynenasycené1,39 g
––– omega 30,12 g
Vláknina1,35 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,06 g
Sacharidy4,34 g
– cukry3,67 g
––– laktóza1,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 středně velké červené řepy Červená řepa čerstvá
35 g 35 g ricotty Ricotta 35 g
Nastrouhaná kůra z necelé 1/2 Nastrouhaná kůra z necelé 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g
1 lžička 1 lžička nasekané pažitky Pažitka čerstvá 5 g
pár kapek kapek limetkové šťávy Šťáva z limetky
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy Šťáva z limetky 5 ml
12 kuliček 12 kuliček růžového pepře Pepř růžový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.