Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrstková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 106 kJ /
981 kcal
Bílkoviny44,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,12 g
Tuky20,32 g
– nasycené1,93 g
– nenasycené17,53 g
–– mononenasycené11,12 g
–– polynenasycené6,41 g
––– omega 31,42 g
Vláknina35,71 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy139,60 g
– cukry13,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 50 g
50 g 50 g čočky Čočka hnědá neloupaná 50 g
50 g 50 g fazolí Fazole bílé 50 g
50 g 50 g krup Kroupy ječné 50 g
50 g 50 g nastrouhané kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 50 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
majoránka (dle chuti) Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.