Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Alsaský jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 821 kJ /
2 825 kcal
Bílkoviny43,62 g
– z toho živočišné bílkoviny21,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,60 g
Tuky133,55 g
– nasycené74,78 g
– nenasycené48,56 g
–– mononenasycené41,49 g
–– polynenasycené7,07 g
––– omega 30,77 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 1,18 g
Sodík 158 mg
Sůl0,34 g
Sacharidy350,78 g
– cukry203,07 g
––– laktóza8,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
30 g 30 g cukru moučka Cukr bílý 30 g
sůl Sůl mořská
4-5 4-5 polévkových lžic studené vody Voda
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 dcl 2 dcl smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
600-700 g 600-700 g jablek Jablko čerstvé 650 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.