Nutriční hodnoty (Alsaský jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 821 kJ / 2 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,60 g |
Tuky | 133,55 g |
– nasycené | 74,78 g |
– nenasycené | 48,56 g |
–– mononenasycené | 41,49 g |
–– polynenasycené | 7,07 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 350,78 g |
– cukry | 203,07 g |
––– laktóza | 8,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
30 g 30 g cukru moučka | Cukr bílý | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
4-5 4-5 polévkových lžic studené vody | Voda | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 dcl 2 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
600-700 g 600-700 g jablek | Jablko čerstvé | 650 g |