Nutriční hodnoty (Maková bábovka s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 040 kJ / 4 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,80 g |
Tuky | 279,39 g |
– nasycené | 27,66 g |
– nenasycené | 226,05 g |
–– mononenasycené | 145,57 g |
–– polynenasycené | 80,48 g |
––– omega 3 | 16,85 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 456,55 g |
– cukry | 180,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
140 g 140 g cukru krupice | Cukr bílý | 140 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
10 10 švestek (nebo jiné ovoce) | Švestky čerstvé | 200 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |