Nutriční hodnoty (Ananasové řezy s mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 23 891 kJ / 5 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,50 g |
Tuky | 412,91 g |
– nasycené | 252,85 g |
– nenasycené | 144,83 g |
–– mononenasycené | 128,57 g |
–– polynenasycené | 16,27 g |
––– omega 3 | 3,29 g |
Vláknina | 33,50 g |
Cholesterol | 1,82 g |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 328,32 g |
– cukry | 143,52 g |
––– laktóza | 36,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
5 lžíce 5 lžíce kakaa | Kakao prášek | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
500 g 500 g mascarpone (pomazánkové máslo) | Mascarpone | 500 g |
250 g 250 g tvarohu (vanička) | Tvaroh polotučný | 250 g |
250 g 250 g smetany (min. 30%) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 želatinový ztužovač | Ztužovač želatinový | |
100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
1 plechovka 1 plechovka ananasového kompotu | Ananas zavařený | |
1 1 dortové želé žluté (Dr.Oetker) | Želatina cukrářská |