Nutriční hodnoty (Hřiby v sýrovo solamylovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 116 kJ / 2 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,93 g |
Tuky | 232,63 g |
– nasycené | 34,02 g |
– nenasycené | 188,94 g |
–– mononenasycené | 135,67 g |
–– polynenasycené | 53,27 g |
––– omega 3 | 16,60 g |
Vláknina | 25,23 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 89,58 g |
– cukry | 17,33 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g očištěných hřibů bez nožky/cca 6středně velkých kloboučků | Hřib čerstvý | 400 g |
150 ml 150 ml smetany nebo mléka | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
5 lžic 5 lžic solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
1 lžíci 1 lžíci petrželky (nasekaných lístků) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
silnější plátek plátek másla | Máslo kravské | |
200 ml 200 ml oleje na smažení | Olej řepkový | 200 ml |