Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové nočky s rukolou, tofu a rajčatovým pestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 742 kJ /
655 kcal
Bílkoviny21,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,82 g
Tuky17,04 g
– nasycené2,67 g
– nenasycené13,81 g
–– mononenasycené9,56 g
–– polynenasycené4,25 g
––– omega 30,18 g
Vláknina9,96 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 16 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy98,60 g
– cukry5,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
165 g 165 g brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 165 g
50 g 50 g celozrnné pšeničné hladké mouky Mouka pšeničná celozrnná hladká 50 g
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
1 1 menší vejce – 50 g Vejce slepičí 1 g
10 g 10 g rukoly Rukola čerstvá 10 g
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
50 g 50 g přírodního tofu Tofu natural 50 g
3 3 sušená rajčata Dužina červeného rajčete sušená
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
3 lžíce 3 lžíce rajčatového pesta Pesto červené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.