Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové chilli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 189 kJ /
1 001 kcal
Bílkoviny101,78 g
– z toho živočišné bílkoviny91,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,42 g
Tuky39,85 g
– nasycené7,88 g
– nenasycené27,50 g
–– mononenasycené19,18 g
–– polynenasycené8,32 g
––– omega 31,85 g
Vláknina24,79 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 661 mg
Sůl1,81 g
Sacharidy49,96 g
– cukry27,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 PL 2 PL oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku utřeného Česnek čerstvý 21 g
450 g 450 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 450 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
2 konzerva 2 konzerva (á 400 g) červených fazolí ve slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované
2 hrnky 2 hrnky vody Voda 500 ml
1 kostka 1 kostka slepičího bujónu nebo 2 hrnky (480 ml) kuřecího vývaru Bujón kuřecí BIO 10 g
450 g 450 g dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 450 g
1 kL 1 kL sušené petrželové natě Petržel nať čerstvá 5 g
1 kL 1 kL mletého chilli Chilli paprička sušená 5 g
1 1 1/2 kL sušeného oregana Oregano sušené
1 1 1/2 kL kmínu (římský kmín, Comino) Kmín
1 1 1/2 kL soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.