Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný kapr pečený na bramborech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie309 kJ /
74 kcal
Bílkoviny1,57 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,54 g
Tuky3,43 g
– nasycené2,18 g
– nenasycené1,18 g
–– mononenasycené1,05 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,01 g
Vláknina4,55 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,43 g
– cukry2,48 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety kapra Kapr 800 g
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
sůl Sůl mořská
máslo na vymazání Máslo kravské
4 lžíce 4 lžíce rozpuštěného másla Máslo kravské 40 g
pár snítek snítek rozmarýnu Rozmarýn sušený
pár snítek snítek tymiánu Tymián sušený
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 špetka 1 špetka pálivé papriky Paprika pálivá
pepř mletý (dle chuti) Pepř černý mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.