Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová marmeláda s mátou a růžovým pepřem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 075 kJ /
496 kcal
Bílkoviny2,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,02 g
Tuky0,84 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,67 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,56 g
––– omega 30,03 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy115,80 g
– cukry114,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g želírovacího cukru 3:1 (nejlépe s fruktózou) Cukr želírovací 100 g
280 g 280 g opravdu zralých jahod Jahody čerstvé 280 g
50 ml 50 ml čaje z čerstvé máty Máta peprná list čerstvá
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé máty Máta peprná list čerstvá 15 g
1 1 rovná lžíce růžového pepře Pepř růžový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.