Nutriční hodnoty (Jahodová marmeláda s mátou a růžovým pepřem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 075 kJ / 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,02 g |
Tuky | 0,84 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,67 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 8,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 115,80 g |
– cukry | 114,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g želírovacího cukru 3:1 (nejlépe s fruktózou) | Cukr želírovací | 100 g |
280 g 280 g opravdu zralých jahod | Jahody čerstvé | 280 g |
50 ml 50 ml čaje z čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | 15 g |
1 1 rovná lžíce růžového pepře | Pepř růžový |