Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo - houbové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 034 kJ /
247 kcal
Bílkoviny7,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,56 g
Tuky15,87 g
– nasycené2,91 g
– nenasycené12,21 g
–– mononenasycené8,70 g
–– polynenasycené3,51 g
––– omega 30,99 g
Vláknina10,86 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy14,60 g
– cukry9,63 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g květáku Květák čerstvý 150 g
1 1 střední červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
50 g 50 g (krémových) žampionů Žampion čerstvý 50 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
Snítka Snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
Sůl Sůl mořská
Vývar na podlití (kuřecí) Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.