Nutriční hodnoty (Květákovo - houbové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 034 kJ / 247 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,56 g |
Tuky | 15,87 g |
– nasycené | 2,91 g |
– nenasycené | 12,21 g |
–– mononenasycené | 8,70 g |
–– polynenasycené | 3,51 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 10,86 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 14,60 g |
– cukry | 9,63 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g květáku | Květák čerstvý | 150 g |
1 1 střední červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
50 g 50 g (krémových) žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
Snítka Snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
Sůl | Sůl mořská | |
Vývar na podlití (kuřecí) | Vývar hovězí |