Nutriční hodnoty (Lehký jablečný dezertík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 992 kJ / 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,36 g |
Tuky | 13,46 g |
– nasycené | 7,87 g |
– nenasycené | 4,87 g |
–– mononenasycené | 3,77 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 4,68 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 85 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 81,71 g |
– cukry | 63,26 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudingu | Puding v prášku | 15 g |
voda | Voda | |
asi 100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného perníku | Perník strouhaný | 15 g |