Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký jablečný dezertík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 992 kJ /
476 kcal
Bílkoviny4,69 g
– z toho živočišné bílkoviny3,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,36 g
Tuky13,46 g
– nasycené7,87 g
– nenasycené4,87 g
–– mononenasycené3,77 g
–– polynenasycené1,10 g
––– omega 30,17 g
Vláknina4,68 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy81,71 g
– cukry63,26 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 středně velké jablko Jablko čerstvé 150 g
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
skořice Skořice ceylonská
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudingu Puding v prášku 15 g
voda Voda
asi 100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce strouhaného perníku Perník strouhaný 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.