Nutriční hodnoty (Aglio olio peperoncino ve špagetové dýni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 746 kJ / 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 41,88 g |
| – nasycené | 5,76 g |
| – nenasycené | 36,12 g |
| –– mononenasycené | 31,24 g |
| –– polynenasycené | 4,88 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,49 g |
| – cukry | 1,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 špagetová dýně | Dýně špagetová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 chilli paprička pokrájená nadrobno | Chilli paprička čerstvá | |
| 2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku nasekané na plátky | Česnek čerstvý | 21 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| parmezán | Parmezán |