Nutriční hodnoty (Teplý fazolový salát s kadeřávkem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 486 kJ / 1 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,73 g |
Tuky | 26,75 g |
– nasycené | 8,44 g |
– nenasycené | 18,09 g |
–– mononenasycené | 14,68 g |
–– polynenasycené | 3,41 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 59,32 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 166,91 g |
– cukry | 16,86 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g uvařených velkých bílých fazolí ( nebo konzervovaných ) | Fazole bílé | 300 g |
menší svazek svazek červeného kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
3-4 3-4 vyzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
vločky chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 -2 lžíce 1 -2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
čerstvě mletá mořská sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek cibulové natě ( nemusí být ) | Cibulka jarní nať čerstvá |