Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý fazolový salát s kadeřávkem a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 486 kJ /
1 311 kcal
Bílkoviny71,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,73 g
Tuky26,75 g
– nasycené8,44 g
– nenasycené18,09 g
–– mononenasycené14,68 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,05 g
Vláknina59,32 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy166,91 g
– cukry16,86 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g uvařených velkých bílých fazolí ( nebo konzervovaných ) Fazole bílé 300 g
menší svazek svazek červeného kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
3-4 3-4 vyzrálá rajčata Rajče červené čerstvé 210 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
vločky chilli papričky Chilli paprička čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 -2 lžíce 1 -2 lžíce olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
čerstvě mletá mořská sůl Sůl mořská
kousek kousek cibulové natě ( nemusí být ) Cibulka jarní nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.