Nutriční hodnoty (Rajčatové bylinkové chipsy s parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 727 kJ / 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,42 g |
Tuky | 1,22 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,65 g |
–– mononenasycené | 0,18 g |
–– polynenasycené | 0,47 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,83 g |
– cukry | 24,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 450 g 450 g hodně uzrálých, ale pevných rajčat a úplně nejlépe těch velkých masitých | Rajče červené čerstvé | 450 g |
olivový olej extra virgin | Olej olivový | |
mořská sůl klidně i bylinková | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce čerstvě posekaných bylinek | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 2 vrchovaté lžíce na jemno nastrouhaného Parmezánu | Parmezán |