Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová příloha k masu, na topinky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 592 kJ /
2 054 kcal
Bílkoviny32,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,82 g
Tuky9,33 g
– nasycené2,11 g
– nenasycené5,49 g
–– mononenasycené2,19 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,12 g
Vláknina78,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,18 g
Sůl30,00 g
Sacharidy431,20 g
– cukry377,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
0,5 kg 0,5 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
3 3 větší jablka - nastrouhaná Jablko čerstvé 450 g
6 6 čerstvých paprik Paprika červená čerstvá 900 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
3 3 feferonky Chilli paprička čerstvá
lžíce lžíce kari Kari
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
mletý pepř Pepř černý mletý
200 ml 200 ml cukru Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.