Nutriční hodnoty (Zeleninová příloha k masu, na topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 592 kJ / 2 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,82 g |
Tuky | 9,33 g |
– nasycené | 2,11 g |
– nenasycené | 5,49 g |
–– mononenasycené | 2,19 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 78,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,18 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 431,20 g |
– cukry | 377,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
0,5 kg 0,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
3 3 větší jablka - nastrouhaná | Jablko čerstvé | 450 g |
6 6 čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 900 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
3 3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
lžíce lžíce kari | Kari | |
2 lžíce 2 lžíce soli | Sůl mořská | 30 g |
1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 ml 200 ml cukru | Cukr bílý | 200 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |