Nutriční hodnoty (Konina na černo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 497 kJ / 2 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 243,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,26 g |
Tuky | 98,38 g |
– nasycené | 47,15 g |
– nenasycené | 48,77 g |
–– mononenasycené | 41,63 g |
–– polynenasycené | 7,14 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 2,36 g |
Sůl | 5,64 g |
Sacharidy | 27,67 g |
– cukry | 10,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg koňského masa | Koňská kýta | 1000 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
olej | Olej řepkový | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
celý pepř | Pepř černý | |
nové koření | Nové koření | |
hřebíček | Hřebíček | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
zázvor | Zázvor sušený | |
trocha trocha citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
šípková povidla (můžou být i rybízová) | Povidla |