Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Konina na černo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 497 kJ /
2 031 kcal
Bílkoviny250,76 g
– z toho živočišné bílkoviny243,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,26 g
Tuky98,38 g
– nasycené47,15 g
– nenasycené48,77 g
–– mononenasycené41,63 g
–– polynenasycené7,14 g
––– omega 30,22 g
Vláknina18,25 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 2,36 g
Sůl5,64 g
Sacharidy27,67 g
– cukry10,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg koňského masa Koňská kýta 1000 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
olej Olej řepkový
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
celý pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
hřebíček Hřebíček
bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
zázvor Zázvor sušený
trocha trocha citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
šípková povidla (můžou být i rybízová) Povidla

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.