Nutriční hodnoty (Tuňák salát s fazolemi a majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (130 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 1 menší konzerva fazolí (bílé, černé nebo červené, jaké máte právě doma) | Fazole bílé | |
1 stonek 1 stonek řapíkového celeru drobné nakrájeného | Celer bulva čerstvá | |
1 1 malá cibule drobné nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 polévkové lžíce majonézy (může se dát i více, když majonézu máte rádi) | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř podle chutí | Pepř černý | |
šťávu z citronu na pokapání | Šťáva z citrónu |