Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové v mrkvi (podle Romana Vaňka))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 487 kJ /
1 789 kcal
Bílkoviny170,90 g
– z toho živočišné bílkoviny163,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,28 g
Tuky89,50 g
– nasycené43,54 g
– nenasycené36,59 g
–– mononenasycené30,92 g
–– polynenasycené5,67 g
––– omega 30,63 g
Vláknina16,40 g
Cholesterol 673 mg
Sodík 740 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy68,05 g
– cukry41,68 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
400 g 400 g mrkve Mrkev čerstvá 400 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
800 ml 800 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 800 ml
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
20 g 20 g cukru krupice Cukr bílý 20 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.