Nutriční hodnoty (Vepřové v mrkvi (podle Romana Vaňka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 487 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 89,50 g |
– nasycené | 43,54 g |
– nenasycené | 36,59 g |
–– mononenasycené | 30,92 g |
–– polynenasycené | 5,67 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 673 mg |
Sodík | 740 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 68,05 g |
– cukry | 41,68 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
800 ml 800 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 800 ml |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
20 g 20 g cukru krupice | Cukr bílý | 20 g |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |