Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italské rizoto s kuřecím a karamelizovanou cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 912 kJ /
3 803 kcal
Bílkoviny301,61 g
– z toho živočišné bílkoviny269,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,57 g
Tuky112,82 g
– nasycené56,52 g
– nenasycené45,89 g
–– mononenasycené37,54 g
–– polynenasycené8,36 g
––– omega 32,80 g
Vláknina15,71 g
Cholesterol 756 mg
Sodík 4,38 g
Sůl10,89 g
Sacharidy350,03 g
– cukry26,83 g
––– laktóza2,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 PL 1,5 PL olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
1 1 středně velká cibule nakrájená na plátky Cibule čerstvá 70 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
1,2 l 1,2 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1200.0000476837158 ml
480 ml 480 ml vody Voda 480 ml
3 3 kuřecí prsa Kuře prso 1050 g
56 g 56 g másla Máslo kravské 56 g
3/4 ČL 3/4 ČL soli Sůl mořská 7.5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku lisovaného Česnek čerstvý 14 g
400 g 400 g rýže Arborio Rýže bílá 400 g
1 hrnek 1 hrnek bílého vína (volitelné) Víno bílé suché 250 ml
60 g 60 g strouhaného Parmazánu Parmezán 60 g
1 ČL 1 ČL čerstvě vymačkané citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
2 PL 2 PL nasekané čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
2 PL 2 PL nasekané čerstvé pažitky Pažitka čerstvá 30 g
mletý černý pepř (podle chuti) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.