Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččina hrachovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 702 kJ /
407 kcal
Bílkoviny32,65 g
– z toho živočišné bílkoviny30,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky21,35 g
– nasycené8,77 g
– nenasycené10,72 g
–– mononenasycené8,76 g
–– polynenasycené1,97 g
––– omega 30,06 g
Vláknina3,65 g
Cholesterol 111 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,10 g
Sacharidy19,20 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek hrachu Hrách žlutý loupaný sušený
2 l 2 l vody (podle potřeby) Voda 2000 ml
1/2 1/2 střední hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
150 g 150 g uzeného masa Vepřová plec uzená 150 g
bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
troška tymiánu Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce sádla (možno vynechat) Sádlo vepřové 15 g
petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.