Nutriční hodnoty (Babiččina hrachovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 702 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 21,35 g |
– nasycené | 8,77 g |
– nenasycené | 10,72 g |
–– mononenasycené | 8,76 g |
–– polynenasycené | 1,97 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 3,65 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 19,20 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hrachu | Hrách žlutý loupaný sušený | |
2 l 2 l vody (podle potřeby) | Voda | 2000 ml |
1/2 1/2 střední hlávky kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
150 g 150 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 150 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
troška tymiánu | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce sádla (možno vynechat) | Sádlo vepřové | 15 g |
petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá |