Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní variace na zapečené brambory s uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 974 kJ /
1 189 kcal
Bílkoviny102,82 g
– z toho živočišné bílkoviny97,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,80 g
Tuky60,66 g
– nasycené23,57 g
– nenasycené24,31 g
–– mononenasycené20,29 g
–– polynenasycené4,03 g
––– omega 30,85 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 2,70 g
Sůl6,26 g
Sacharidy54,63 g
– cukry12,83 g
––– laktóza8,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
200 g 200 g uzeného masa Vepřová plec uzená 200 g
1 1 středně velká cuketa Cuketa čerstvá 100 g
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
1 hrst 1 hrst nasekaných kopřiv Kopřiva dvoudomá listy čerstvé
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
česnek (dle chuti) Česnek čerstvý
olej (na vymazání pekáčku) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.