Nutriční hodnoty (Jarní variace na zapečené brambory s uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 974 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 60,66 g |
– nasycené | 23,57 g |
– nenasycené | 24,31 g |
–– mononenasycené | 20,29 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 2,70 g |
Sůl | 6,26 g |
Sacharidy | 54,63 g |
– cukry | 12,83 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
200 g 200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
1 1 středně velká cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g |
1 hrst 1 hrst nasekaných kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
česnek (dle chuti) | Česnek čerstvý | |
olej (na vymazání pekáčku) | Olej řepkový |