Nutriční hodnoty (Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g |
Tuky | 30,79 g |
– nasycené | 11,64 g |
– nenasycené | 16,69 g |
–– mononenasycené | 13,94 g |
–– polynenasycené | 2,75 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 891 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 49,61 g |
– cukry | 12,73 g |
––– laktóza | 2,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 listy 2 listy hlávkové kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
40 g 40 g ječných krup | Kroupy ječné | 40 g |
50-60 g 50-60 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 55 g |
100 g 100 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
Sušená bazalka | Bazalka sušená | |
1 lžíce 1 lžíce parmazánu | Parmezán | 15 g |
2 2 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
15 g 15 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 15 g |
15 g 15 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 15 g |
135 g 135 g sterilovaných rajčat (drcených) | Rajče červené sterilované | 135 g |
Sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |