Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 533 kJ /
605 kcal
Bílkoviny26,29 g
– z toho živočišné bílkoviny18,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,49 g
Tuky30,79 g
– nasycené11,64 g
– nenasycené16,69 g
–– mononenasycené13,94 g
–– polynenasycené2,75 g
––– omega 30,13 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 891 mg
Sůl2,17 g
Sacharidy49,61 g
– cukry12,73 g
––– laktóza2,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 listy 2 listy hlávkové kapusty Kapusta hlávková čerstvá
40 g 40 g ječných krup Kroupy ječné 40 g
50-60 g 50-60 g mozzarelly Mozzarella kravská 55 g
100 g 100 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 100 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
Sušená bazalka Bazalka sušená
1 lžíce 1 lžíce parmazánu Parmezán 15 g
2 2 sušená rajčata v oleji Rajčata červená sušená v oleji
15 g 15 g zelených oliv Olivy čerstvé nezralé 15 g
15 g 15 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 15 g
135 g 135 g sterilovaných rajčat (drcených) Rajče červené sterilované 135 g
Sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.