Nutriční hodnoty (Křupavá celozrnná palačinka plněná krůtím masem a paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 572 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,64 g |
Tuky | 23,14 g |
– nasycené | 4,60 g |
– nenasycené | 17,63 g |
–– mononenasycené | 10,47 g |
–– polynenasycené | 7,15 g |
––– omega 3 | 3,60 g |
Vláknina | 13,14 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 49,89 g |
– cukry | 12,21 g |
––– laktóza | 1,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 ml 125 ml vody | Voda | 125 ml |
50 g 50 g celozrnné hladké mouky (pšeničná) | Mouka pšeničná celozrnná hladká | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce lněných semínek | Lněná semínka | 15 g |
Špetka Špetka soli | Sůl mořská | |
Olej na vymazání pánve | Olej řepkový | |
120 g 120 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 120 g |
50 g 50 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 50 g |
1 1 středně velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
30 g 30 g sýra na zapečení (já použila fetu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |
Sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |