Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátové ravioli s krůtím masem a přelivem z modrého sýra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 462 kJ /
588 kcal
Bílkoviny24,29 g
– z toho živočišné bílkoviny14,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,04 g
Tuky28,04 g
– nasycené7,97 g
– nenasycené16,95 g
–– mononenasycené12,24 g
–– polynenasycené4,71 g
––– omega 31,08 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 621 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy56,08 g
– cukry4,13 g
––– laktóza0,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g listového špenátu Špenát čerstvý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
Asi 75 g 75 g celozrnné hladké mouky (pšeničné) + na podsypání Mouka pšeničná celozrnná hladká 75 g
Sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1/2 1/2 menší cibule (asi 25g) Cibule čerstvá 35 g
60 g 60 g mletého krůtího nebo kuřecího masa
2 2 polovičky sušených rajčat (ne v oleji) – spřených Dužina červeného rajčete sušená
25 g 25 g sýra s modrou plísní – použila jsem Nivu Niva 50% t. v s. 25 g
30 ml 30 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.