Nutriční hodnoty (Špenátové ravioli s krůtím masem a přelivem z modrého sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 462 kJ / 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,04 g |
Tuky | 28,04 g |
– nasycené | 7,97 g |
– nenasycené | 16,95 g |
–– mononenasycené | 12,24 g |
–– polynenasycené | 4,71 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 621 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 56,08 g |
– cukry | 4,13 g |
––– laktóza | 0,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
Asi 75 g 75 g celozrnné hladké mouky (pšeničné) + na podsypání | Mouka pšeničná celozrnná hladká | 75 g |
Sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/2 1/2 menší cibule (asi 25g) | Cibule čerstvá | 35 g |
60 g 60 g mletého krůtího nebo kuřecího masa | ||
2 2 polovičky sušených rajčat (ne v oleji) – spřených | Dužina červeného rajčete sušená | |
25 g 25 g sýra s modrou plísní – použila jsem Nivu | Niva 50% t. v s. | 25 g |
30 ml 30 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 30 ml |