Nutriční hodnoty (Krůtí kapsa plněná ricottou a estragonem v oříškové strouhance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 27,85 g |
– nasycené | 6,95 g |
– nenasycené | 17,43 g |
–– mononenasycené | 9,68 g |
–– polynenasycené | 7,75 g |
––– omega 3 | 1,78 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 10,90 g |
– cukry | 2,10 g |
––– laktóza | 1,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 150 g Krůtího masa steak | Krůta prsa bez kůže | |
30 g 30 g ricotty | Ricotta | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
Špetka Špetka sušeného estragonu | Estragon sušený | |
1 plátek 1 plátek toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného parmezánu | Parmezán | 15 g |
10 g 10 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 10 g |
Sůl | Sůl mořská |