Nutriční hodnoty (Kopřivová polévka s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,59 g |
Tuky | 29,02 g |
– nasycené | 5,86 g |
– nenasycené | 20,14 g |
–– mononenasycené | 13,71 g |
–– polynenasycené | 6,43 g |
––– omega 3 | 1,62 g |
Vláknina | 2,67 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 116 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 30,18 g |
– cukry | 3,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
30 g 30 g rýže | Rýže bílá | 30 g |
700 ml 700 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 700 ml |
2 hrsti 2 hrsti spařených kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská |