Nutriční hodnoty (Taštičky plněné špenátem a ricottou se zleninovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 020 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,15 g |
Tuky | 23,85 g |
– nasycené | 6,19 g |
– nenasycené | 15,13 g |
–– mononenasycené | 10,65 g |
–– polynenasycené | 4,49 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 33,02 g |
Cholesterol | 205 mg |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 28,34 g |
– cukry | 19,23 g |
––– laktóza | 2,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2/3 2/3 vejce | Vejce slepičí | 46.66666805744171 g |
Hladká mouka – 1:1 celozrnná (pšeničná) a světlá | Mouka pšeničná hladká | |
Sůl | Sůl mořská | |
35 g 35 g špenátu | Špenát čerstvý | 35 g |
65 g 65 g ricotty | Ricotta | 65 g |
Špetka Špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
Sůl | Sůl mořská | |
75 g 75 g lilku | Lilek čerstvý | 75 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
5 ks 5 ks cherry rajčat | Rajčata cherry | 150 g |
1/2 plechovky 1/2 plechovky sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
Sůl | Sůl mořská | |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený |