Nutriční hodnoty (Zdravá ovocná zelená snídaně (raw))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 610 kJ / 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,35 g |
Tuky | 0,46 g |
– nasycené | 0,16 g |
– nenasycené | 0,21 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 1,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,50 g |
– cukry | 31,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 230 ml 230 ml jablečné šťávy (čerstvě vylisovaná nebo kupovaná, ale žádný koncentrát či slazený džus) | Šťáva z jablka | 230 ml |
šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
cca 10 10 para ořechů namočených nejméně na 2 hodiny či přes noc | Para ořechy | |
hrst hrst mungo (klíčky) | Mungo | |
cca 1 cm 1 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
6 - 8 lístků 6 - 8 lístků čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
pár kostek kostek ledu | Led |