Nutriční hodnoty (Rajčatová omáčka se zeleninou (Sugo di pomodoro II.))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 200 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,89 g |
Tuky | 44,09 g |
– nasycené | 6,11 g |
– nenasycené | 37,32 g |
–– mononenasycené | 31,58 g |
–– polynenasycené | 5,74 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 22,57 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 117 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 71,40 g |
– cukry | 56,97 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
0,5-1 0,5-1 řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl podle chuti | Sůl mořská |