Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová omáčka se zeleninou (Sugo di pomodoro II.))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 200 kJ /
765 kcal
Bílkoviny10,89 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,89 g
Tuky44,09 g
– nasycené6,11 g
– nenasycené37,32 g
–– mononenasycené31,58 g
–– polynenasycené5,74 g
––– omega 30,04 g
Vláknina22,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 117 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy71,40 g
– cukry56,97 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
0,5-1 0,5-1 řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
bazalka Bazalka čerstvá
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.