Nutriční hodnoty (Zelňačka s fazolemi a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 736 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 73,50 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 1,35 g |
– nenasycené | 2,45 g |
–– mononenasycené | 0,45 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 71,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8,01 g |
Sůl | 20,00 g |
Sacharidy | 165,00 g |
– cukry | 45,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
250 g 250 g suchých fazolí | Fazole bílé | 250 g |
4 nožičky 4 nožičky dobré uzené klobásy, pikantní mírně vysušené | ||
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
pepř černý | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
olej (sádlo) | Olej řepkový | |
hladká mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
voda | Voda |