Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččina podmáslanka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 022 kJ /
722 kcal
Bílkoviny52,40 g
– z toho živočišné bílkoviny50,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,72 g
Tuky28,16 g
– nasycené13,92 g
– nenasycené20,00 g
–– mononenasycené9,13 g
–– polynenasycené10,87 g
––– omega 30,43 g
Vláknina4,68 g
Cholesterol 339 mg
Sodík 965 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy63,80 g
– cukry54,49 g
––– laktóza54,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l podmáslí Podmáslí 1000 g
3-4 3-4 salátové brambory Brambor zimní
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 hrst 1 hrst kopru Kopr nať čerstvý
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
cukr (dle chuti) Cukr bílý
ocet 8 8 % (dle chuti) Ocet lihový
hladká mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.