Nutriční hodnoty (Špaldové tortilly se špenátem a balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 984 kJ / 3 581 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,25 g |
Tuky | 143,75 g |
– nasycené | 11,00 g |
– nenasycené | 120,63 g |
–– mononenasycené | 80,63 g |
–– polynenasycené | 40,00 g |
––– omega 3 | 10,88 g |
Vláknina | 93,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 468,75 g |
– cukry | 18,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 hrnku 2,5 hrnku celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 625 g |
1 hrnek 1 hrnek teplé vody | Voda | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |