Nutriční hodnoty (Brokolicová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 939 kJ / 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,94 g |
Tuky | 57,64 g |
– nasycené | 37,33 g |
– nenasycené | 19,29 g |
–– mononenasycené | 15,66 g |
–– polynenasycené | 3,63 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 19,24 g |
Cholesterol | 176 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 43,29 g |
– cukry | 26,67 g |
––– laktóza | 16,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
340 g 340 g brokolice (1 celou, očištěnou na růžičky) | Brokolice čerstvá | 340 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 pórek (pouze bílá část) | Pórek čerstvý | |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
750 ml 750 ml vývaru | Vývar hovězí | 750 ml |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
10 dkg 10 dkg nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
černý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |