Nutriční hodnoty (Jáhlovo-bramborové placičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 211 kJ / 1 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,18 g |
Tuky | 20,88 g |
– nasycené | 4,22 g |
– nenasycené | 10,63 g |
–– mononenasycené | 6,41 g |
–– polynenasycené | 4,22 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 38,47 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 247,90 g |
– cukry | 12,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g |
550 g 550 g brambor | Brambor zimní | 550 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 velká nahrubo nastrouhaná mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
majoránka (dle chuti) | Majoránka sušená | |
lžička lžička mletého kmínu | Kmín mletý | |
100 g 100 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |