Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlovo-bramborové placičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 211 kJ /
1 484 kcal
Bílkoviny58,54 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,18 g
Tuky20,88 g
– nasycené4,22 g
– nenasycené10,63 g
–– mononenasycené6,41 g
–– polynenasycené4,22 g
––– omega 30,23 g
Vláknina38,47 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy247,90 g
– cukry12,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g jáhel Jáhly 100 g
550 g 550 g brambor Brambor zimní 550 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 velká nahrubo nastrouhaná mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
majoránka (dle chuti) Majoránka sušená
lžička lžička mletého kmínu Kmín mletý
100 g 100 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 100 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.