Nutriční hodnoty (Restované bylinkové brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 001 kJ / 1 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
Tuky | 84,67 g |
– nasycené | 41,06 g |
– nenasycené | 42,06 g |
–– mononenasycené | 36,03 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 87,40 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 velká cibule klidně i více | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
špetka špetka červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový |