Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restované bylinkové brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 001 kJ /
1 195 kcal
Bílkoviny14,48 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,98 g
Tuky84,67 g
– nasycené41,06 g
– nenasycené42,06 g
–– mononenasycené36,03 g
–– polynenasycené6,03 g
––– omega 30,15 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy87,40 g
– cukry9,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 1 velká cibule klidně i více Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
špetka špetka červené papriky Paprika červená čerstvá
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
pažitka Pažitka čerstvá
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.