Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 578 kJ /
377 kcal
Bílkoviny19,35 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,99 g
Tuky26,47 g
– nasycené4,47 g
– nenasycené16,96 g
–– mononenasycené12,58 g
–– polynenasycené4,38 g
––– omega 30,96 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy13,85 g
– cukry8,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
hrst hrst listů mangoldu Mangold
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
římský kmín Římský kmín mletý
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
kari koření Kari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.