Nutriční hodnoty (Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 578 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,99 g |
Tuky | 26,47 g |
– nasycené | 4,47 g |
– nenasycené | 16,96 g |
–– mononenasycené | 12,58 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 13,85 g |
– cukry | 8,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
hrst hrst listů mangoldu | Mangold | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
římský kmín | Římský kmín mletý | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
kari koření | Kari |