Nutriční hodnoty (Kančí guláš na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 8 031 kJ / 1 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 158,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,65 g |
Tuky | 96,74 g |
– nasycené | 44,36 g |
– nenasycené | 50,22 g |
–– mononenasycené | 40,24 g |
–– polynenasycené | 9,98 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 21,32 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 45,70 g |
– cukry | 20,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g kančí kýty | Kanec kýta | 700 g |
4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
1 lžička 1 lžička feferonkové pasty | Pasta papriková | |
4 4 nakládané feferonky | Chilli paprička sterilovaná | |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vývar | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
jalovec | Jalovec sušený | |
nové koření | Nové koření | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
majoránka | Majoránka sušená | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený |