Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí guláš na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 031 kJ /
1 919 kcal
Bílkoviny164,85 g
– z toho živočišné bílkoviny158,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,65 g
Tuky96,74 g
– nasycené44,36 g
– nenasycené50,22 g
–– mononenasycené40,24 g
–– polynenasycené9,98 g
––– omega 30,59 g
Vláknina21,32 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,77 g
Sacharidy45,70 g
– cukry20,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g kančí kýty Kanec kýta 700 g
4 4 střední cibule Cibule čerstvá 280 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
1 lžička 1 lžička feferonkové pasty Pasta papriková
4 4 nakládané feferonky Chilli paprička sterilovaná
100 g 100 g špeku Špek 100 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vývar Vývar masový
sůl Sůl mořská
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
drcený kmín Kmín mletý
jalovec Jalovec sušený
nové koření Nové koření
celý pepř Pepř černý
bobkový list Bobkový list sušený
majoránka Majoránka sušená
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.