Nutriční hodnoty (Čokoládový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 48 459 kJ / 11 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 220,07 g |
Tuky | 704,39 g |
– nasycené | 199,26 g |
– nenasycené | 447,42 g |
–– mononenasycené | 357,19 g |
–– polynenasycené | 90,23 g |
––– omega 3 | 5,01 g |
Vláknina | 83,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,89 g |
Sacharidy | 1 028,10 g |
– cukry | 646,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3,5 hrnku 3,5 hrnku kešu oříšků natural | Kešu | 875 g |
4 4 vrchovaté lžíce bílého vegan jogurtu (doma vyrobeného, Provamel nebo Sojade) | ||
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku kokosového mléka (1 plechovka) | Nápoj kokosový | 375 ml |
340 g 340 g čokolády na vaření (nebo vegan čokolády, ne vysokoprocentní) | Čokoláda hořká 40% | 340 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku javorového sirupu | Sirup javorový | 125 ml |
3 lžíce 3 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 45 g |
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového extraktu (nebo část cukru nahradit vanilkovým) | Aroma vanilkové | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
3/4 hrnku 3/4 hrnku lískových ořechů | Lískový ořech | 187.5 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 83.3333358168602 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku cukru | Cukr bílý | 83.3333358168602 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku kakaa | Kakao prášek | 83.3333358168602 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje (např. slunečnicového) | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce rumu (nebo vody) | Rum | 34 ml |
kokosové mléko | Nápoj kokosový | |
vanilka (není nutné) | Vanilkové lusky | |
agáve sirup (není nutné) | Sirup agávový | |
ovoce | Jahody čerstvé | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |