Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný salát s jogurtovým dresinkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 197 kJ /
525 kcal
Bílkoviny15,24 g
– z toho živočišné bílkoviny10,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,57 g
Tuky4,53 g
– nasycené1,75 g
– nenasycené2,05 g
–– mononenasycené0,92 g
–– polynenasycené1,13 g
––– omega 30,10 g
Vláknina13,85 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy99,20 g
– cukry84,77 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 hlávky 1/4 hlávky salátu Salát hlávkový čerstvý 125 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
1 1 hrozen vína Hroznové víno čerstvé
200 ml 200 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 1 banán Banán čerstvý 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.