Nutriční hodnoty (Ovocný salát s jogurtovým dresinkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 197 kJ / 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,57 g |
Tuky | 4,53 g |
– nasycené | 1,75 g |
– nenasycené | 2,05 g |
–– mononenasycené | 0,92 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,85 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 99,20 g |
– cukry | 84,77 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 hlávky 1/4 hlávky salátu | Salát hlávkový čerstvý | 125 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1 1 hrozen vína | Hroznové víno čerstvé | |
200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |