Nutriční hodnoty (Pikantní bůček na hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 15 201 kJ / 3 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,67 g |
Tuky | 318,09 g |
– nasycené | 79,01 g |
– nenasycené | 174,95 g |
–– mononenasycené | 140,52 g |
–– polynenasycené | 34,43 g |
––– omega 3 | 2,61 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 3,70 g |
Sacharidy | 35,50 g |
– cukry | 9,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 5 beraních rohů v nálevu | Paprika zelená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej na opečení | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 30 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička koření na pečené maso | Provensálské koření | |
1 lžička 1 lžička mleté sladké červené papriky (může být i pálivá) | Paprika červená sušená | 1 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |