Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní bůček na hořčici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie15 201 kJ /
3 633 kcal
Bílkoviny152,67 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,67 g
Tuky318,09 g
– nasycené79,01 g
– nenasycené174,95 g
–– mononenasycené140,52 g
–– polynenasycené34,43 g
––– omega 32,61 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 1,69 g
Sůl3,70 g
Sacharidy35,50 g
– cukry9,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg bůčku Vepřový bok 1000 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 5 beraních rohů v nálevu Paprika zelená čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej na opečení Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 30 g
2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice Hořčice kremžská 30 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 lžička 1 lžička koření na pečené maso Provensálské koření
1 lžička 1 lžička mleté sladké červené papriky (může být i pálivá) Paprika červená sušená 1 g
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
mletý kmín Kmín mletý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.