Nutriční hodnoty (Slezský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 634 kJ / 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 0,32 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,60 g |
– cukry | 5,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sterilovaný celer | Celer bulva sterilovaná | |
3-4 3-4 beraní rohy | Paprika zelená čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |