Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky na pivu a zázvoru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 375 kJ /
2 241 kcal
Bílkoviny91,79 g
– z toho živočišné bílkoviny87,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,79 g
Tuky178,71 g
– nasycené46,58 g
– nenasycené94,10 g
–– mononenasycené76,69 g
–– polynenasycené17,41 g
––– omega 30,78 g
Vláknina18,47 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 394 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy50,50 g
– cukry31,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g libového bůčku Vepřový bok 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
200 ml 200 ml světlého slabšího piva Pivo světlé 10ᵒ 200 ml
vývar nebo voda Vývar hovězí
lžíce lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový
hořčice Hořčice plnotučná
1-2 lžičky 1-2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 7.5 g
sladká paprika Paprika červená sušená
pálivá paprika Paprika pálivá
2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek Brusinky sušené 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.