Nutriční hodnoty (Vepřové výpečky na pivu a zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 375 kJ / 2 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,79 g |
Tuky | 178,71 g |
– nasycené | 46,58 g |
– nenasycené | 94,10 g |
–– mononenasycené | 76,69 g |
–– polynenasycené | 17,41 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 18,47 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 50,50 g |
– cukry | 31,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g libového bůčku | Vepřový bok | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
200 ml 200 ml světlého slabšího piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
lžíce lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky strouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 7.5 g |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
2 lžíce 2 lžíce sušených brusinek | Brusinky sušené | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |