Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Taťkův borůvkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie8 914 kJ /
2 130 kcal
Bílkoviny43,90 g
– z toho živočišné bílkoviny19,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,50 g
Tuky81,12 g
– nasycené20,09 g
– nenasycené54,34 g
–– mononenasycené36,43 g
–– polynenasycené17,91 g
––– omega 31,76 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 386 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy298,79 g
– cukry150,39 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g tuku Margarín 60 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
1/4 balíčku 1/4 balíčku kypřícího prášku Kypřící prášek 3 g
250 g 250 g borůvek Borůvky čerstvé 250 g
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
40 g 40 g tuku Margarín 40 g
40 g 40 g moučkového cukru Cukr bílý 40 g
60 g 60 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 60 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.