Nutriční hodnoty (Šátečky s jablečnou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 755 kJ / 3 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,50 g |
Tuky | 195,53 g |
– nasycené | 117,92 g |
– nenasycené | 70,18 g |
–– mononenasycené | 60,46 g |
–– polynenasycené | 9,72 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 30,10 g |
Cholesterol | 969 mg |
Sodík | 512 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 313,30 g |
– cukry | 103,21 g |
––– laktóza | 7,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
5 5 větších jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
vejce na potření | Vejce slepičí |