Nutriční hodnoty (Zapékané filé s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 589 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 78,13 g |
– nasycené | 33,51 g |
– nenasycené | 35,92 g |
–– mononenasycené | 28,95 g |
–– polynenasycené | 6,97 g |
––– omega 3 | 1,69 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 84,97 g |
– cukry | 6,87 g |
––– laktóza | 1,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybí filé | Treska filet | 500 g |
500 g 500 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |