Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané filé s bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 589 kJ /
1 575 kcal
Bílkoviny127,41 g
– z toho živočišné bílkoviny117,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky78,13 g
– nasycené33,51 g
– nenasycené35,92 g
–– mononenasycené28,95 g
–– polynenasycené6,97 g
––– omega 31,69 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 1,21 g
Sodík 671 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy84,97 g
– cukry6,87 g
––– laktóza1,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rybí filé Treska filet 500 g
500 g 500 g brambor vařených ve slupce Brambor zimní 500 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.