Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s vejci v koprové smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 555 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,84 g |
Tuky | 70,21 g |
– nasycené | 38,07 g |
– nenasycené | 23,95 g |
–– mononenasycené | 20,70 g |
–– polynenasycené | 3,25 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 9,66 g |
Cholesterol | 816 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 72,87 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 10,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 velkých brambor | Brambor zimní | 350 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany 200 g | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
2-3 2-3 vejce (podle porcí) | Vejce slepičí | 175 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
kousek kousek másla na vymazání pekáčku | Máslo kravské | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská |